Päiväkodin kevätmyyjäiset 7.6.2015

Tervetuloa kevätmyyjäisiin Östersundomin nuorisotalolle su 7.6.2015 klo: 12:00-15:00. Tarjolla on – kädentaitajien käsitöitä – lastenvaatekirpputori ym. kirppistavaraa – kahvilan herkkuja – lapsille leikkihuone ostoksien ajaksi.

Haluatko tulla myymään käsitöitäsi tai kirpputoritavaraasi myyjäisiin? Hinta on 10 e/myyjä. Ota yhteyttä Maiju Mäkeen (maiju mäki kvl fi). Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2015. Järj. Sakarinmäen pk.n vanhempaintoimikunta. Pöytävuokrasta saadut tulot menevät Sakarinmäen päiväkodin virkistystoimintaan.

KEVÄTMYYJÄISET-pdf esite.

kevät myyjäiset

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>