Maa-ainesten käsittelyn ympäristövaikutusten arvioinnista yleisötilaisuus 8.9. Sakarinmäen koululla

Tervetuloa tutustumaan Östersundomin maa-aines-YVAn 8. syyskuuta!

Kaikille avoin yleisötilaisuus pidetään tiistaina 8.9.2015 klo 18–20 Sakarinmäen koululla (Knutersintie 924). Tilaisuudessa kerrotaan miten vaikutuksia tullaan arvioimaan ja keskustellaan hankkeesta. Yleisötilaisuudessa annettua palautetta käytetään yhtenä lähteenä ympäristövaikutusten arvioinnissa.

Hankkeen seuraavassa vaiheessa arvioidaan hankkeen vaikutuksia mm. luontoon, ihmisten elinoloihin ja viihtyvyyteen sekä maisemaan. Tästä laaditaan YVA-selostus. Myös tässä vaiheessa asukkailla on mahdollista osallistua.

http://yhteinenostersundom.fi/2015/08/maa-aines-yva-nahtavilla/

Tutustu myös Landbon OKYn lausuntoon kesäkuussa!

NYT ON AIKA VAIKUTTAA!! LIITY OKYYN, JOS ET VIELÄ OLE!

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>