KAAVA – ASIAA ja OKYN kokoukset ma 28.11. klo 17.30 koululla!!

Tervetuloa sääntömääräiseen kokoukseen ja keskustelemaan kaupungin edustajien kanssa kaavan tilanteesta alueellamme!

Östersundomin kuntien yhteinen yleiskaavaehdotus oli nähtävillä keväällä 2015. Kaavan jatkon kannalta merkittävimmäksi kysymykseksi nousi Natura-alueen suojelu. Tämän vuoksi on etsitty uutta maankäyttöratkaisua, jossa metrolinja kulkee kauempana Natura-alueista Porvoonväylän ja Uuden Porvoontien välisellä alueella. Luonnonsuojelualueita lähellä olevat alueet Salmenkalliossa ollaan esittämässä selvitysalueena, jonka maankäyttö ratkaistaan myöhemmin. Näin ollen muualla rakentamisen tehokkuutta on monin paikoin nostettu, ja kerrostalovaltaisen alueen osuus on kasvanut.

Maa-ainesten käsittelyalueen kolmesta vaihtoehtoisesta sijaintipaikasta ollaan esittämässä lähimpänä nykyistä Landbon moottoritieliittymää sijaitsevaa vaihtoehtoa. Valinta perustuu ympäristövaikutusten arvioinnin tuloksiin sekä toiminnalliseen tarkasteluun.

Kaavaehdotus valmistuu alkuvuodesta ja sen on  nähtävillä arviolta maaliskuussa. Tuolloin kaavaehdotuksesta voi jättää muistutuksen. Sitä ennen tämän hetken valmistelutilannetta halutaan esitellä niiden alueiden asukkaille, joita mahdolliset muutokset koskevat eniten.

Landbon lähialueiden maankäytön muutoksia esitellään Sakarinmäen koululla 28.11.2016 klo 17.30 -19.30.
Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään torstaina 24.11.2016 ensisijaisesti sähköpostitse kristiina.hyvari@hel.fi (p. 09 310 37454).

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>