Isäntäperheeksi nuorelle vietnamilaiselle vapaaehtoiselle!?

Nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihto etsii pääkaupunkiseudulta isäntäperhettä Tuanille, joka on 22-vuotias nuori mies Vietnamista. Tuan saapui viime elokuussa vuodeksi vapaaehtoistyöhön vanhusten palvelukoti Sofiaan Helsingin Laajasaloon.
Haemme Tuanille isäntäperhettä huhti–elokuuksi. Kutsu maailma kotiisi! Vapaaehtoisen majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden olla avuksi, kansainvälistyä kotona ja vahvistaa kielitaitoa.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake Maailmanvaihdon kotisivuilla tai kysy lisää! www.maailmanvaihto.fi/isantaperheeksi, hosting@maailmanvaihto.fi, 09 774 1101

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>